Autor: Saša Stojadinović   |  02.06.2014. - 11:06 h  |   Kategorija: Fudbal
Bodovi nade za Mladi radnik
U 27 kolu Srpske fudbalske lige grupa Zapad Mladi radnik je kao domaćin savladao ekipu ?Jasenica? iz Smederevske palanke sa 2:1.
 
Gosti su se orijentisali na odbranu, prema situaciji na dnu tabele nerešen rezultat ogovara gostojućoj ekipi, i zato su se povukli u odbranu ne bi li obezbedili dragocen bod.


Fudbaleri Mladog radnika su tokom celog poluvremena bili ekipa koja nije iskioristila nadmoćnost jer su se gosti izvanredno branili, pa čak ni jednom nisu ozboljno ugrozili gol Savića. Tokom prvog poluvremena fudbaleri Mladog radnika su imali nekoliko izvanarednih prilika da dodju u vođstvo,ali su pred golom gostiju bili neprecizni.


U drugom poluvremenu gosti su takođe retko prelazili centar, ali su i pored čvrste odbrane morali u 60.minutu da kapituliraju. Posle jedne izvanredne kombinacije navalnog reda Đurović je izvanredno centrirao sa desne strane, Bojatović je bio na mestu i mreža Tackovića se zatresla. Gosti su posle pet minuta uspeli da dođu do izjednčenja zahvaljujući Stojanoviću koji se nalazio na granici ofsajda. Iz pozicije u kojoj se nalazio i kada je kompletna odbrana domačih zastala misleći da će sudija zaustaviti igru, nije mu bilo teško da predribla nemoćnog Savića koji mu je pošao u susret.


Igrači Mladog radnika se nisu predavali pa su još više napadali na gol Jasenice i u 76.minutu poveli sa dva prema jedan. Akteri i ovog gola su bili Đurović i Bojatović. Đurović je sa desne strane izveo korner, a Bojatović je glavom loptu zakucao u levi gornji ugao nemoćnog Tackovića.



Mladi radnik se ovom pobedom popeo na 14 mesto šampionata.


Komentari: