Autor: Saša Stojadinović   |  01.10.2014. - 16:10 h  |   Kategorija: Ostali sportovi
Pregršt medalja iz Jagodine u Požarevac

Kadeti i pioniri Karate kluba „Požarevac 92“ ostvarili su veliki uspeh na sedmom Međunarodnom karate tuniru „Zlatni ćuran“, održanom 28. septembra u Jagodini. 

 

Požarevljani su ukupno osvojili 6 zlatnih, 11 srebrnih i 10 bronzanih medalja, kao i prvo mesto u generalnom plasmanu. Na ovom tradicionalnom karate turniru u Jagodini, koji je odlično organizovan, nastupili su klubovi iz Podunavskog i Pomoravskog okruga, kao i veliki broj ekipa iz Makedonije. KK „Požarevac 92“ predstavljala je mešovita ekipa sastavljena od iskusnih kadeta, ali i pionira kojima je ovaj nastup bio takmičarski debi. Požarevačke karatiste je na sjajan način vodio trener Vladimir Matić.



izvor - eBraničevo

Osvajači medalja



Zlatne medalje su osvojili: Julija Ristić, Đorđe Krstić, Matija Kljajić, Filip Milošević, Milan Lukić i ekipa kadeta.
Srebrne medalje su osvojili
: Dejana Adamović, Dušan Milanović,Miljana Paunović, Tatjana Petković, Luka Gomiršek, Filip Vladić, Željana Marinković, Milan Grujić, Dimitrije Aleksić, ekipa muških nada i kadetkinja. Bronzane medalje su osvojili: Ivana Micić, Luka Vujović, Veljko Lođinović, Aleksa Ranđelović, Marta Stefanović, Mihajlo Đokanović, Nemanja Čarapić, Aleksandar Anatanasijević, Marko Mladenović i ekipa pionira.

Komentari: