Autor: Saša Stojadinović   |  06.10.2014. - 10:10 h  |   Kategorija: Rukomet
Slavlje Požarevljana u Subotici

Zahvaljujući dramatičoj završnici i golom u poslednjem minutu, Požarevljani su u subotu odneli ceo plen sa severa Vojvodine i tako zauzeli mesto pri vrhu tabele Super Rukometne lige Srbije.

 

Tokom prvog poluvremena ekipa domaćih je vodila sa dva do tri gola razlike, ali su i gosti u par navrata imali po gol prednosti. Rezultatska klackalica u prvom delu igre završila se vođstvom od 11:10 u korist ekipe RK “Vojput” iz Subotice. MRK “Požarevac“ je u prvom poluvremenu imao za najraspoloženije Komlanova, Manića i Ticu, dok je kod gostiju prednost održavao nezaustavljivi Županjac. Na početku prvog poluvremena domaćin je krenuo silovito i sa 4 brza gola stekao prednost od 15:10, ali se nakon toga gosti bude i smirenom igrom održavaju rezultatski zaostatak od dva gola. Poslednjih desetak minuta igra donose totalno buđenje ekipe iz Požarevca i 4 minuta pre kraja dolazi do izjednačenja i neizvesne završnice. Poslednji minuti su ukazivali na podelu bodova, ali je svojim šestim pogotkom u poslednjim trenucima Komlenov doneo ceo plen Požarevljanima.


U narednom kolu MRK “Požarevac“ gostuje u sredu 15. oktobra ekipi Železničar 1949 u niškom Čairu. Očekuje se izuzetno težak meč pošto su Nišlije u tri kola zabeležile dve pobede i jedan remi i to u gostima protiv bogradskog Partizana.

Komentari: