Autor: Saša Stojadinović   |  11.10.2014. - 09:10 h  |   Kategorija: Ostali sportovi
Požarevac juče okupio najbolje trkače

U Tabačkoj čaršiji u Požarevcu juče su Sportski savez grada Požarevca i Atletski klub Požarevac organizovali tradicionalne 51. ulične trke. 

 

U 26 kategorija nastupilo je nekoliko stotina takmičara iz tridesetak srpskih klubova, a bilo je i stranih atletičara.
Prvi su Tabačku čaršiju pretrčali mališani iz požarevačkih vrtića, a onda su se na sve dužim deonicama nadmetali učenici osnovnih i srednjih škola, rekreativci, pripadnici vojske i policije. Ulične trke su zatvorili najbolji srpski juniori i seniori. Gradski park je takođe oživeo jer su se u njemu učesnici takmičenja zagrevali, a ovogodišnji Gran pri Požarevca po kvalitetu i masovnosti nadmašio je prethodni.


Amela Terzić je odbranila prošlogodišnju osvojenu titulu jer je na deonici od 2000 metara bila bolja od Biljane Cvijanović koja je osvojila drugo mesto. Treće mesto je zauzela Sonja Stolić. U trci na 3000 metara takmičar iz Madjarske Laslo Tregor bio je najbolji u konkurenciji seniora. On je iya sebe ostavio Osmana Junuzovića iz Doboja i Jasmina Ljaljića. Ljubitelji kraljice sportova su mogli da uživaju, a ako niste bili u prilici da prisustvujete ovoj lepoj sportskoj manifestaciji deo atmosfere došivite kroz fotografije.



izvor - eBraničevo

Komentari: