Autor: Saša Stojadinović   |  16.10.2014. - 20:10 h  |   Kategorija: Ostali sportovi
Podignimo gard porocima

 Kik boks klub “Spartan“ i Bokserski klub “Blagoje Blaga Vujčić“ pokrenuli su zanimljivu akciu pod nazivom “Podignimo gard porocima“.

 

To je bio razlog da gradsko rukovodstvo, na čelu sa Banetom Spasovićem, predsednikom Skupštine grada Požarevca organizuje prijem za predstavnike ovih klubova ali i visokih predstavnika Bokserskog saveza Srbije. Danas su u Svečanim salonima bili prisutni Božidar Tadić, predsednik Bokserskog  saveza  Beograda i Jovan Rakonjac, generalni sekretar Bokserskog saveza Srbije. Gost - domaćin bio je Marko Dmitrović, predsednik Kik boks kluba “Spartan“. Sama akcija usmerena je na popularisanje ovih sportova u Požarevcu, te je Dmitrović najavio organizovanje javnih pokaznih časova u zainteresovanim osnovnim školama.
Predsednik Skupštine, Bane Spasović pozdravio je goste i obećao da će uložiti napor da se do sledećeg formiranja budžeta drugačije raspodele novčana sredstva namenjena sportskim klubovima kako bi ovi “mali“ ali uspešni sportovi dobili veći deo “kolača“. 


Božidar Tadić se ispred Bokserskog saveza Beograda zahvalio požarevačkoj lokalnoj samoupravi na toplom prijemu i naglasio da nije pogrešio što se priključio ovoj akciji jer njenog inicijatora, Marka Dmitrovića izuzetno poštuje kao bivšeg takmičara a današnjeg funkcionera i da je siguran da će njegov i napor njegovih saradnika uroditi plodom.

Komentari: