Autor: Saša Stojadinović   |  19.10.2014. - 10:10 h  |   Kategorija: Odbojka
Partizan previše jak za požarevačke odbojkaše

Pred oko 300 gledalaca u Požarevcu, beogradski Partizan nije imao velikih problema sa najmlađom ekipom u ligi i savladao je domaći OK “Mladi radnik“ maksimalnim rezultatom 0:3 (13:25, 24:26, 14:25).

 

Prvi set je pripao gostima ekspresno i bez većih problema da bi samo u drugom setu bilo nešto više uzbuđenja. Tada je Partizan načinio 11 grešaka i na taj način pomogao Mladom radniku da napravi rezultatsku neizvesnost u tom delu igre. Ipak, mladi i neiskusni odbojkaši nisu uspeli da zadrže smirenost pa je taj set izgubljen rezultatom 24:26. Kod domaćina, samo je Dimitrije Pantić bio raspoložen, dok su u ekipi Partizana Majstorović  i Lopar bili motor ekipe i odigrali bez greške. Bilo kako bilo i pre početka meča znalo se da postoji velika razlika u klasi između ova dva tima, što su najbolje pokazali rezultati prvog i trećeg seta.


Naredne subote, 25. oktobra, OK “Mladi radnik“ ponovo igra na parketu SC Požarevac a u goste mu dolazi ekipa “Novi Pazar - Junior“ na čijem je kormilu prošlogodišnji trener Požarevljana, Dragan Bonić.

Komentari: