Autor: Saša Stojadinović   |  14.11.2014. - 09:11 h  |   Kategorija: Ostali sportovi
Publika presudila, Požarevljani trijumfovali

Košarkaški klub “Požarevac“ uspeo je da na svom terenu savlada ekipu “Studenica“ iz Ušća i tako zauzme 5. mesto na tabeli Druge RL lige Zapad 2.

 

Sa tog mesta je istisnuo ekipu petrovačke Sloge koja ima podjednak broj bodova, ali lošiju koš razliku. Što se ovog meča tiče koji smo već najavljivali, domaći tim je uz povremene oscilacije bio u prednosti tokom čitavog meča, da bi se u poslednjoj četvrtini na trenutak opustio i dozvolio gostima da nekoliko minuta pred kraj čak i povedu sa jednim poenom razlike. Zahvaljujući pravovremenim izmenama trenera Viktora Sandića i pritisku publike sa tribina na gostujuće igrače, to se ipak nije desilo. Impresivan broj gledalaca za ovaj rang takmičenja i njihova buka učinili su da u poslednjih nekoliko minuta gosti promaše gotovo sva slobodna bacanja i to je bio onaj jezičak na vagi koji je i odlučio pobednika. Krajnji rezultat glasio je 87:83. Sve pohvale idu i rukovodstvu KK “Požarevac“ koji je u poluvremenu predstavio i svoju budućnost u okviru ženske selekcije, kada je odigran revijalni mini meč.


 


Naredni susreti, kada govorimo o muškoj selekciji na programu su već sutra i prekosutra. U okviru Druge RL lige Zapad 2, “Sloga“ iz Petrovca na Mlavi dočekuje u svojoj Hali ekipu “Kopaonik“ iz Brusa, dok će ekipa Požarevca biti gost u Rači ekipi “Zekas 75“.

Komentari: