Autor: Saša Stojadinović   |  15.11.2014. - 14:11 h  |   Kategorija: Odbojka
Umalo do totalnog preokreta u Kraljevu

Odličnom igrom, naročito u trećem i četvrtom setu, OK "Mladi radnik" je osvojio važan bod u Kraljevu protiv ekipe "Ribnica".

 

U 5. kolu nacionalnog šampionata Požarevljani su sinoć izgubili u Kraljevu 3:2 od ekipe Ribnice, ali su se predstavili u odličnom svetlu i poneli kući deo plena. Po setovima bilo je 25:20,25:22,21:25,17:25 i 15:8. Dakle, u prva dva dela igre koja je trajala 110 minuta, domaćin je bio bolji, diktirao je tempo i zasluženo poveo 2:0. I kada su malobrojni gledaoci u dvorani kraj Ibra očekivali maksimalan trijumf svojih ljubimaca, požarevački odbojkaši zaigrali su onako kako to od njih traži trener Saša Joksimović i eto preokreta. Nisu pomogle treneru Ribnice Bošku Mačužiću ni brojne izmene, Mladi radnik je izjednačio i izborio taj brek. U petom setu Kraljevčani su ipak imali više snage i koncentracije i osvojili dva boda, a gostima je za utehu i nagradu za dobru igru ostao bod. U ekipi Ribnice istakli su se korektor Okošanović sa 22 poena, kao i srednjaci Milovanović sa 12 i Drapšin sa 11 poena.


U Mladom radniku sjajno su igrali primač Pantić i korektor Kočanović, obojica su osvojili po 24 poena, i sve bolji tehničar Petrović.


izvor - Radio Požarevac

Komentari: