Autor: Saša Stojadinović   |  18.11.2014. - 10:11 h  |   Kategorija: Ostali sportovi
Tri titule prvaka Srbije u rukama požarevačkih džudista

Na četvrtom po redu, pojedinačnom prvenstvu za poletarce održanom u Nišu koji je ujedno bio i odlučujući za konačan plasman, naši džudisti su osvojili tri titule prvaka centralne Srbije.

 

Na četvrtom po redu, pojedinačnom prvenstvu za poletarce održanom u Nišu koji je ujedno bio i odlučujući za konačan plasman, naši džudisti su osvojili tri titule prvaka centralne Srbije. Istog dana je održan i Međunarodni turnir za mlađe i starije poletarce. Ukupno na turniru je bilo 29 klubova i preko 250 takmičara iz Srbije, Crne Gore, Bugarske i Rumunije. Zlatne medalje i titulu prvaka Srbije su ostvarili Milica Jović, Natalija Dinić i Andrija JovanovićMiljan Rajić i Anđela Vasiljević su osvojili treće mesto i bronzanu medalju. U starijoj grupi Uroš Rajić je osvojio dve medalje, zlatnu i bronzanu u dve kategorije i Andrija Aleksić koji je osvojio srebrnu medalju. 


Ekipa je bila predvođena trenerima Ljubišom i Milanom Jovićem, kao i članovima kluba, Dejanom RajićemVladanom Jovanovićem iNebojšom Vasiljevićem.


 izvor - eBraničevo

Komentari: