Autor: Saša Stojadinović   |  22.11.2014. - 21:11 h  |   Kategorija: Odbojka
Bez iznenađenja u Požarevcu, Zvezda lako u tri seta

Za nešto manje od 90 minuta Crvena zvezda je sasvim zasluženo pobedila mladu požarevačku ekipu maksimalnim rezultatom 0:3 po setovima.

 

Hala: SC „Požarevac”. Gledalaca: 500. Sudije: Ivan Lazarević (Šabac) i Darko Savić (Beograd). Trajanje meča: 85 minuta.


MLADI RADNIK: Šljivančanin, Pantić 20, Savić 1, Kovačević 3, Petrović, Mašulović 4, Jevtić 3, Vidakov (libero), Milošević 2, Kočanović 10, Jovanović, Popović. Trener: Saša Joksimović.


CRVENA ZVEZDA: Okolić 9, Jevtić (libero), Stefanović, Stoilović 14, Gmitrović 1,  Koprivica 12, Milutinović 7, Nejić, Martinović 1, Kecman, Blagojević 6, Buculjević. Trener: Dragan Kobiljski.


Zvezda je silovito počela prvi set, povela sa 10:2, ali je Mladi radnik u finišu zapretio, uspeo da dođe najpre do dva poena minusa (21:19), a potom i do izjednačenja (23:23). Ipak, Zvezda je bila sigurnija  i stabilnija, pa je rešila u svoju korist prvi deo igre – 25:23. U nastavku su Beograđani bili daleko bolji rival. Poveli su crveno-beli sa 11:6 u drugom setu, a ovoga puta tu prednost nisu prokockali – 25:16. Slično je bilo u trećem setu, u kojem su Požarevljani stigli do 19-og poena.  Iako je ekipa iz Beograda ovaj meč igrala samo tri dana posle teške revanš utakmice sa Hapoelom u Izraelu, u redovima šampiona nije se primetio umor te je iznenađenje Požarevljana izostalo.


U narednom kolu OK Mladi radnik gostuje u Novom Sadu ekipi Vojvodina NS seme, koja trenutno zauzima treću poziciju na tabeli.



izvor - www.wienerliga.org

Komentari: