Autor: Saša Stojadinović   |  23.11.2014. - 22:11 h  |   Kategorija: Ostali sportovi
Požarevac gospodario pod obručima

Bez većih problema košarkaši KK “Požarevac“ su zabeležili i treći trijumf ove sezone koji im je doneo treću poziciju na tabeli Druge Regionalne Lige “Zapad“ 2.

 

Više nego ubedljivo savladana je ekipa KK “Bane“ Raška rezultatom 94:54. Prva četvrtina nije nagoveštavala ovakav konačni jer je završena rezultatom 17:16 za domaću ekipu. Međutim, već u sledećem nastavku igre momci trenera Sandića dozvolili su protivniku samo 9 poena u tom delu igre, dok su oni postigli 18. Drugo poluvreme donosi potpunu dominaciju požarevačkih košarkaša i do kraja utakmice pobeda domaćih nije dolazila u pitanje. Rezultat u drugoj četvrtini je bio 33:16, a u četvrtoj 26:13. Domaći su stigli na momente i da egzibicionim potezima razgale publiku u SC Požarevac. Ona se ponovo sakupila u pristojnom broju za četvrti rang takmičenja i sport koji je, realno, izgubio renome koji je nekada imao u Požarevcu. Sva je prilika da se on sada vraća, što je i najbolja pozivnica za naredne mečeve u Hali sportova.


Narednu utakmicu Požarevljani igraju u Petrovcu na Mlavi protiv KK “Sloga“, pa je to možda i prilika da zbog blizine ove opštine navijači Požarevca u većem broju odu na ovo gostovanje.


Komentari: