Autor: Saša Stojadinović   |  26.11.2014. - 13:11 h  |   Kategorija: Ostali sportovi
Fitnes seminar u Zmaju

Fitnes klub "Zmaj" Požarevac biće ovog vikenda domaćin seminara koji prvenstveno ima za cilj da se obrati rekreativcima ali i onima koji žele karijeru u Bodibildingu.

 

Prepoznavši potrebu da se pomogne svojim članovima ali i onima koji to nisu kada je u pitanju pravilno vežbanje, klub je obezbedio vrhunske stručnjake iz ove oblasti da prenesu svoje znanje Požarevljanima. Svi, koji budu prisustvovali moći će da unaprede svoje znanje i saznaju gde greše kada je pravilno vežbanje u pitanju.


 - Za razliku od prošle godine kada smo akcenat dali na teoriji, ovoga puta organizujemo seminar u formi interaktivnog treninga. Glavni predavač biće Slavoljub Paunović, višestruki šampion države u Bodi bildingu. Njemu će pomagati četiri momka i jedna devojka koji će trenirati istovremeno uz stručna objašnjenja proslavljenog sportiste. - kazao je Nenad Stojimirović, predsednik Fitnes kluba "Zmaj" Požarevac. On je još dodao da će se edukatori prvenstveno obraćati onim vežbačima koji nisu profesionalci i to ne žele da postanu, a imaju pitanja vezana za pravilnu ishranu tokom treninga kao i svrsishodnost pojedinih vežbi za pojedine grupe mišića. Pored rekreativaca odgovore na svoja pitanja dobiće svakako i oni koji žele da se takmičarski bave ovim, sve popularnijim sportom.


Seminar se održava u subotu 29. nocembra u prostorijama Fitnes kluba Zmaj u Šumadijskoj ulici sa početkom u 17 sati. Mogu prisustvovati svi zainteresovani građani bez obzira da li su članovi ovog kluba ili ne.

Komentari: