Autor: Saša Stojadinović   |  04.12.2014. - 10:12 h  |   Kategorija: Rukomet
Na pauzu uz ispunjen plan

Rukometašice Požarevca, pobedom na gostujućem terenu u Loznici 24:37(10:16), "zatvorile" su jesenji deo prvenstva u Prvoj ligi Srbije.

 

Od početka utakmice, rukometašice Požarevca konstantno su vodile, a domaćin je uspevao da im parira samo u prvih desetak minuta, nakon čega su rukometašice Požarevca dodale gas, ne dozvoljavajući protivniku da se približi na manje od 5 golova prednosti. Gostujuće rukometašice su domaćinu pokazale da dobri rezultati rukometašica Požarevca ove jeseni nisu slučajnost, a da cilj osvajanje mesta koji vodi u baraž za popunu Super lige nije nerealan. Najefikasnije u redovima gostujuće ekipe bile su Mitrović - Bogdanović  sa 11 i Knežević sa 8 postignutih pogodaka. - Ova utakmica je došla kao šlag na tortu prikazanih igara ove jeseni i zasluženo se nalazimo na deobi trećeg mesta. - rekao trener Argir Borov, neposredno nakon utakmice i dodao da bi uspeh bio sigurno još veći da se imalo novca za redovne treninge ekipe. Ovim kolom završen je jesenji deo prvenstva u Prvoj ligi Srbije, gde su Požarevljanke zauzele četvrto mesto sa istim brojem bodova kao trećeplasirana ekipa, ekipa ŽRK "Voždovac 1955" Beograd.


Dugog odmora sigurno neće biti, jer  prolećni deo prvenstva počinje već prvog vikenda februara meseca, tako da ukoliko rukometašice žele mesto u baražu za Super ligu, moraće dobro i na vreme da se pripreme.

Komentari: