Autor: Saša Stojadinović   |  04.12.2014. - 11:12 h  |   Kategorija: Odbojka
Odbojkaši uz TV prenos beže iz donjeg dela tabele

Požarevljani večeras u 18 sati dočekuju ekipu OK "Đerdap" iz Kladova, a ovaj meč zahvaljujući direktnom TV prenosu RTS-a biće u prilici da vide i mnogobrojni ljubitelji sporta u čitavoj državi.

 

Nakon poraza u gostima od "Vojvodine", odbojkaši Mladog radnika očekuju pobedu pred svojom publikom koja, ukoliko se dogodi, može da im donese značajan pomak na tabeli. Naime, dva tima koja se nalaze ispred Požarevljana na tabeli imaju teške protivnike u ovom kolu i ukoliko kiksnu mogli bi da dovedu Mladi radnik na petu poziciju. Ipak, sve ovo je u domenu teorije i neće značiti ništa ako domaći ne osvoje sva tri boda večeras. Gosti dolaze u Požarevac sa poslednje pozicije na tabeli uz samo jednu pobedu i to u prošlom kolu protiv Inđije. Da li je ta njihova pobeda najava boljih igara ili ne, videće se u 18 sati u SC Požarevac kada je zakazan početak meča. Cena ulaznice je 100 dinara a ukoliko se nalazite van Požarevca možete je pogledati na drugom programu Radio televizije Srbije.


Ipak, ukoliko se nalazite u Požarevcu, lepo bi bilo da dođete i svojim prisustvom i fer navijanjem pomognete da se sportski duh ovoga grada pokaže pred mnogobrojnim auditorijumom u najboljem svetlu.

Komentari: