Autor: Saša Stojadinović   |  11.12.2014. - 21:12 h  |   Kategorija: Ostali sportovi
Podignimo gard porocima

Sve je spremno za akciju „Podignimo gard porocima“ i sutra će je i zvanično pokrenuti požarevački Kik boks klub „Spartan“ i Boks klub „Blagoje Blaga Vujičić“, uz podršku Skupštine grada.

 

Svi koji žele imaće priliku da u fiskulturnoj sali Ekonomsko - trgovinske škole u Požarevcu uživo vide atraktivne pokazne vežbe, ali i da prisustvuju savetovanju o zdravom životu, u koje će se uključiti stručnjaci iz Policijske uprave i Zavoda za javno zdravlje Požarevac. - Našom akcijom želimo i da razbijemo predrasude da su ovi sportovi nasilni, a oni koji se njima bave problematične ličnosti. Baš suprotno, ništa ne izgrađuje karakter tako pozitivno kao borilački sportovi. - poručio je Marko Dmitrović, predsednik i trener KBK „Spartan“ i BK „Blagoje Blaga Vujičić“. Početak programa je planiran za 13 sati, a kako su najavili organizatori, za demonstraciju će biti zaduženi neki od najvećih srpskih majstora iz sveta boksa i kik boksa. Očekuje se da u Požarevac dođu asovi kao što su Miša Bačulov, Marko Nikolić, Milan Piperski i Mane Marčeta.


Organizatori vas pozivaju da pogledate majstore plemenitih veština na delu, ali da takođe upotpunite i svoja znanja o zdravom životu i porocima, koji vam mogu upropastiti život u sekundi. Zato na vreme podignite gard poricima!

Komentari: