Autor: Saša Stojadinović   |  20.12.2014. - 20:12 h  |   Kategorija: Sportski centar
Proverite svoju spretnost

Sportski centar Požarevac će u nedelju, 21. decembra biti domaćin Turnira u savlađivanju poligona spretnosti pod nazivom “Pobednik“. Organizator ovog nesvakidašnjeg sportskog događaja, petog po redu, je Sportsko rekreativna asocijacija. 

 

Na ovoj sportskoj priredbi, učešće će uzeti deca iz odbojkaškog, gimnastičkog, košarkaškog, kik boks i karate kluba, članova Sportsko rekreativne Asocijacije. Kao i prethodnih godina, organizatori su se potrudili da osmisle, brojnim  rekvizitima opreme, izuzetno zanimljiv, atraktivan i sadržajan poligon sa preprekama koje iziskuju spretnost, snalažljivost i koncetraciju. - Ovo takmičanje, pre svega, ima za cilj popularizaciju rekreativnog sporta i zdravog stila žvota, a za decu ima animacioni karakter jer će za njih sam ambijent, ali i iskustvo nastupa predstavljati svojevrstan doživljaj. Svi učesnici će biti nagrađeni vrednim i zanimljivim nagradama. - kaže Branislav Dmitrović, direktor Asocijacije. 


Turnir će se održati u Hali sportova a početak je u 9 časova. “Dođite da provedemo zajedno divno nedeljno prepodne, uz dečije osmehe i sportsko navijanje za svoje favorite”, poručuju iz Sportsko rekreativne Asocijacije.

Komentari: