Autor: Saša Stojadinović   |  22.12.2014. - 15:12 h  |   Kategorija: Sportski centar
Praznični bioskop u Sportskom centru Požarevac

Uprava SC Požarevac i Mobil 3D Cinema Srbija potrudili su se da ljubiteljima filma priušte pravu poslasticu pred kraj godine.

 

Mada se to često kaže, ovoga puta će zaista biti za svakoga po nešto, odnosno ljubitelji svih žanrova imaće prilike da u SC Požarevac odaberu neki od najvećih svetskih hitova po svojoj meri. Filmovi su u 3D tehnologiji a kada je u pitanju prikazivanje svetskog blokbastera koji je tek nedavno imao svoju svetsku premijeru, otišlo se i korak dalje. Naime, film "Hobbit: Bitka Pet Armija" prikazaće se po prvi put u HFR 3D tehnologiji, za maksimalan užitak ljubitelja savršene digitalne slike. Projekcije ovog filma zakazane su za subotu 27. i nedelju 28. decembar sa početkom u 20 sati.



Istih dana, samo od 18 sati prikazaće se film "Peti leptir", prvi domaći film urađen u 3D tehnologiji sa Mihajlom Janketićem, Tanjom Bošković i Markom Nikolićem u glavnim ulogama.



U subotu, 27. decembra, svi oni koji vole crtanu seriju "Pingvini sa Madagaskara" biće u prilici da pogledaju dugometražni crtani film sa istim junacima. Projekcija ovog crtanog hit filma zakazana je za 16 sati. Dan kasnije, ponovo će najmlađi imati svojih "pet minuta", odnosno 83 minuta koliko traje film "Spasavanje Deda Mraza" i koji počinje u 16 sati.



Dakle, da ponovimo, svi filmovi su u 3D tehnologiji, crtaći su sinhronizovani a cena ulaznice je 250 dinara, izuzev za film "Hobbit: Bitka Pet Armija" gde je ulaznica 300 dinara. Vaše je samo da požurite do blagajne dok još ima karata.

Komentari: