Autor: Saša Stojadinović   |  14.01.2015. - 16:01 h  |   Kategorija: Sportski centar
Odbojkaši testiraju novi LED semafor u SC Požarevac

Požarevačka Hala sportova poslala je nakon trideset godina stari semafor “lampaš“ u istoriju, koga je zamenio novi semafor koji funkcioniše i kao LED ekran.

 

To praktično znači da se na njemu pored ustaljenih šema koje se koriste za dvoranske sportove, može prikazivati i video sadržaj u visokoj rezoluciji. Tako će marketing služba ove ustanove biti u prilici da svojim komintentima iz sveta privrede ponudi još jedan vid oglašavanja tokom utakmica i ostalih programa u punom koloru. Kvalitet slike mogao se videti na današnjoj prezentaciji koja je upriličena u SC Požarevac čime se zapravo semafor dao na upravljanje ovoj ustanovi od strane proizvođača, niške kompanije “Visn“. - Posetioci će imati prilike da vide semafor na delu već u subotu od 19 sati kada u okviru nacionalne odbojkaške lige domaći Mladi radnik igra protiv ekipe “Spartak“ iz Ljiga. Semafor je jedna od stavki koja je kupljena od sredstava koje smo dobili iz gradskog budžeta u visini od 3 miliona dinara. Samo semafor je koštao 1.500.000 dinara plus PDV. U sklopu iste cene dobili smo i pomoćni semafor manjih dimenzija koji će stajati sa druge strane terena, kao i “male“ semafore koji mere vreme za napad. - kazao je Nenad Mitić, direktor Sportskog centra Požarevac.



Od preostalog novca koji je dobijen iz gradske kase sređena su dodatno filter postrojenja, kupljeni su i mašina za šišanje trave, industrijski usisivač i sve ono što je neophodno za tekuće održavanje a do sada je itekako nedostajalo.

Komentari: