Autor: Saša Stojadinović   |  01.02.2015. - 13:02 h  |   Kategorija: Odbojka
Tri boda ostala u Požarevcu

Posle nešto manje od tri meseca, Požarevljani su ostvarili toliko željenu prvu pobedu, čime je prekinuta crna serija i predat "fenjer" Kladovčanima.

 

Nadigrali su momci Saše Joksimovića velikog rivala iz Kraljeva i potpuno zasluženo stigli do vredna tri boda. Prvi set je umnogome odlučio pobednika. Vodila je Ribnica 20:17, ali su domaći stigli do izjednačenja (22:22), a ubrzo i do dve vezane set lopte (24:22). Spasili su gosti obe, ali nisu treću, zahvaljujući sjajnom servisu Mašulovića. U drugom periodu, Kraljevčani su pojačali odbranu i posle tehničkog tajm auta, čvrstim blokom ušli u mirnu završnicu (23:17). To nije uplašilo mladi tim iz Požarevca, koji je odlučan u nameri da prekine crnu seriju, od početka trećeg perioda zaigrao na sve ili ništa. Prednjačili su Kovačević i Kočanović, koji su posle 17:17 uzeli stvari u svoje ruke i poveli svoj tim ka novom vođstvu.


To je bilo dovoljno da otškrinu vrata pobede, koja je usledila tridesetak minuta kasnije, na radost najvernijih navijača koji su ozarenih lica napustili dvoranu.

Komentari: