Autor: Saša Stojadinović   |  08.02.2015. - 11:02 h  |   Kategorija: Rukomet
Rukometašice novom pobedom korak bliže Super Ligi

Sigurnom igrom tokom cele utakmice, rukometašice ŽRK "Požarevac" nisu ni jednog trenutka dovele u pitanje pobednika susreta na gostovanju u Radincu protiv ekipe "Mladog radnika"

 

Već nakon 14 minuta igre rezulta je glasilo 1:8 i bilo je jasno ko će trijumfovati. Rukometašice Požarevca konstantno su vodile i imale utakmicu u svojim rukama, ne dozvoljavajući protivniku da se približi na manje od 4 gola prednosti, koliko je glasio rezultat na kraju pvog poluvremena (12:16). U nastavku susreta gošće iz Požarevca su dodale gas i začas je ta prednost povećana 14:22 i tu prednost su uspele da  do kraja povećaju na konačnih 23:32. U igru su ulazile gotovo sve igračice koje su uspele da iskoriste svoju šansu i daju svoj doprinos ovoj važnoj pobedi. Ona je tim važnija, jer je nakon nje ekipa Požarevca preuzela treću poziciju na tabeli od ekipe ŽRK "Voždovac 1955" iz Beograda, ekipe sa kojom Požarevljanke igraju u narednom kolu.



Ovaj meč se igra u okviru 13. kola Prve lige Srbije (centar) igraju u Beogradu i eventualnom pobedom ekipi ŽRK "Požarevac" bila bi odškrnuta vrata ka Super ligi Srbije.   

Komentari: