Autor: Saša Stojadinović   |  14.02.2015. - 22:02 h  |   Kategorija: Ostali sportovi
Pobeda za drugo mesto na tabeli

Očekivano, ali ipak ne tako lako kako se očekivalo, košarkaši Požarevca su u Sportskom centru Požarevac savladali ekipu iz Paraćina. Tom pobedom su se, barem do sutra, ustoličili na drugoj poziciji na tabeli.

 

Ostaje da se u nedelju odigra utakmica između prvoplasirane “Trepče“ iz Kosovske Mitrovice i ekipe “Studenica“ iz Ušća, da bi se kompletiralo 11. kolo Druge Regionalne lige “Zapad 2“. Ukoliko Trepča dobije ovu utakmicu, vraća se na čelo tabele a Požarevljani se pomeraju na treće mesto.


 Što se večerašnje utakmice u Požarevcu tiče, prva četvrtina je počela očekivano, i nju su domaći dobili rezultatom 25:17. Međutim, u nastavku, KK “Požarevac“, opijen titulom apsolutnog favorita popušta u koncentraciji i taj deo igre gosti dobijaju, 21:24. Nakon pauze u poluvremenu, Požarevljani se bude i sledeću deonicu dobijaju sa 25:13 a poslednju rezultatom 21:14, za konačnih 92:68. Kod domaćih najefikasniji su bili Đorđević sa 22 i Kostić sa 15 poena, dok je u ekipi paraćina jedino Jovanović imao dvocifreni broj poena, 22.


Naredni meč ekipa KK “Požarevac“ igra kao gost i to u Ušću gde ih dočekuje “Studenica“.

Komentari: