Autor: Saša Stojadinović   |  18.02.2015. - 14:02 h  |   Kategorija: Sportski centar
Svetski i domaći filmski hitovi ponovo u Sportskom centru Požarevac

Nakon kraće pauze, menadžment požarevačke Hale obezbedio je 26. i 27. februara po dve projekcije filmova “Pedeset nijansi sive” i “Gorčilo - Jesi li ti to došao da me vidiš“.

 

Ovi filmovi, za razliku od prethodnih koji su se prikazivali u požarevačkom Sportskom centru, nisu u 3D tehnologiji, ali to nikako ne umanjuje njihovu atraktivnost i kvalitet. Film “Pedeset nijansi sive” od svoje ekranizacije pobuđuje pažnju svetske publike kao, čini se, nijedan film do sada koji u sebi ne sadrži specijalne efekte. To je ljubavna drama sa elementima erotike a glavne uloge Kristijana Greja i Anastazije Stil, koji su postali ikone milionima čitalaca, poverene su Džejmiju Dornanu i Dakoti Džonson. Film se prikazuje u Hali sportova, u četvrtak i petak, 26. i 27. februara sa početkom od 20:30h. Cena ulaznice je 250. dinara.



Istih dana, ali sa početkom od 18:30h ljubitelji domaćih komedija imaće prilike da pogledaju film “Gorčilo - Jesi li ti to došao da me vidiš“. Nakon velikog uspeha pozorišne predstave sa Mimom Karadžićem, Predragom Panićem i Goricom Popović snimljen je i film, sa donekle izmenjenom pričom.U jeku izgradnje infrastrukture SFRJ, u  malo selo u Crnoj Gori dolazi geometar Laza, kako bi pripremio dokumentaciju za trasu budućeg puta. Sa njim će doći Klara, njegova žena, balerina iz Narodnog pozorišta iz Novog Sada, koja mora da tokom leta održava kondiciju za jesenju sezonu. Kako seljaci reaguju na dolazak geometra, koliko su skloni korupciji, kako reaguju na dolazak ljudi koji žive nekim drugačijim životom od njihovog pogledajte u ovom ostvarenju koji je do sada pogledalo preko 200.000 gledalaca. Cena ulaznica je 250 dinara.


Komentari: