Autor: Saša Stojadinović   |  20.02.2015. - 16:02 h  |   Kategorija: Odbojka
Subota je dan za odbojku

U Sportskom centru Požarevac ovog vikenda su na programu dva odbojkaška meča, jedan u ženskoj i jedan u muškoj konkurenciji.

 

Obe utakmice se igraju u subotu, 21. februara, te će publika koja voli ovaj sport istinski uživati počevši od 15:30h kada ŽOK "M.Radnik" dočekuje ŽOK "Smederevo" u okviru 10.kola Druge lige "Centar". Domaće igračice se nalaze na nezavidnoj poziciji na tabeli, tačnije poslednjoj, sakupivši tri boda iz devet mečeva. Sa druge strane, devojke iz Smedereva se nalaze na trećem mestu uz skor od 7 pobeda i dva poraza.


Nešto kasnije istog dana, u 19 sati, startuje utakmica muške super lige između ekipa OK "Mladi radnik" i OK "Vojvodina NS Seme". Ponovo u goste jednoj požarevačkoj ekipi dolazi trećeplasirana ekipa na tabeli, dok se Mladi radnik nalazi na devetoj poziciji sa samo jednom ekipom lošije plasiranom od njih.


Sve u svemu, i domaćim damama i muškarcima će biti izuzetno teško da dođu do preko potrebnih bodova i iz tog razloga uprave obeju ekipa pozivaju svoje navijače da u što većem broju dođu u SC Požarevac i pomognu u izuzetno teškim utakmicama.

Komentari: