Autor: Saša Stojadinović   |  04.03.2015. - 22:03 h  |   Kategorija: Ostali sportovi
Amerikanci se predstavili Požarevljanima

U klub se vratio AJ Brown, koji je prošle sezone u Pastuvima bio najbolji igrač napada. Novo lice u klubu iz Požarevca je Etuale Feo koji igra na pozicijama u ofanzivnoj i defanzivnoj liniji. 

 

Feou je ovo prvi nastup u našoj zemlji, pošto je mahom nastupao po Američkim koledžima. Najviše uspeha imao je Butte koledžu gde je sa timom sa ovog univerziteta postao šampion države. Povratnik u klub je i Dušan Marković koji predhodnu sezonu igrao u Vukovima iz Beograda. Inače on je sa Beogradskim timom prošle godine osvojio prvenstvo Srbije. Marković igra na mestu hvatača. U klub su došla i dva igrača iz ekipe Bora Golden Bears. Prvi igrač je Miodrag Kocić koji igra na poziciji hvatača, dok je drugi igrač Nemanja Čvorović koji igra u ofanzivnoj liniji. Inače Nemanja je i juniorski reprezentativac Srbije.


Trener Pastuva Nebojša Kartalija je izjavio da ove godine klub će svoje utakmice igrati u Sportskom centru "Pressing", bivši Centar INON, u ulici Bože Dimitrijevića. Kartalija je napomenuo da klub nema svoje prostorije i zahvalio se Sportskom centru Požarevac, što su im dozvolili da koriste teren pored hale za svoje treninge. Ipak trener Požarevljana pored svih problema, veruje da se sa ovim pojačanjima Pastuvi mogu plasirati u viši rang takmičenja. 


Pastuvi prvu utakmicu u sezoni igraju 5. aprila pred svojom publikom gde će ugostiti Pirate iz Zemuna.


 


izvor - Boom 93

Komentari: