Autor: Saša Stojadinović   |  14.03.2015. - 10:03 h  |   Kategorija: Sportski centar
Uzbudljiv sportski vikend u Hali

Uzbudljiv sportski vikend je pred nama u Požarevcu, a neki od najznačajnijih mečeva igraju se upravo u Sportskom centru Požarevac.

 

Sportska uzbuđenja započela su Prvenstvom Srbije u košarci za mlađe kategorije koje je u toku a čije su utakmice za finale i samo finale predviđene za 14, odnosno 15 sati. To je prilika da na licu mesta vidite budućnost domaće košarke, odnosno mlade nade ekipa KK "Smederevo 1953" - Smederevo, KK "Foka" - Kragujevac, KK "Šumadija 1991" - Kragujevac i domaćeg KK "Požarevac".


Danas u 19 sati na programu je i prvenstvena utakmica između ŽOK "Požarevac" i ŽOK "AS"- Beograd. Gošće su izraziti favorit u ovom susretu uzevši u obzir da se nalaze na drugom mestu na tabeli a da su Požarevljanke poslednje.


Sutrašnji sportski program nije nimalo manje atraktivan, naprotiv. Poslastica za ljubitelje rukometa zakazana je za 18 sati kada će domaći MRK "Požarevac" ugostiti MRK "Partizan" Beograd. Atraktivnost protivnika garantuje spektakl a publika se poziva da u što većem broju dođe i pomogne Požarevljanima u borbi za preko potrebne bodove.


Nakon tri vezana poraza, takođe u nedelju u okviru 2. Regionalne lige Zapad, sa početkom od 20 sati KK "Požarevac" će pokušati da prekine negativnu seriju u susretu sa KK "Sloga" Petrovac na Mlavi. Ovo je utakmica i za prestiž jer je u pitanju lokalni derbi a gosti će imati motiv više jer žele da se osvete za poraz kod kuće u prvom delu prvenstva od 72:99.

Komentari: