Autor: Saša Stojadinović   |  26.04.2015. - 12:04 h  |   Kategorija: Rukomet
Danas u Požarevac dolazi Zvezda

U okviru 5. kola takmičenja u plej-autu rukometaši Požarevca danas u 18 sati dočekuju ekipu Crvene zvezde.

 

Požarevljani trenutno zauzimaju treće mesto na tabeli sa bodom više u odnosu na petoplasiranu Planinku koja je u zoni ispadanja. Crvena zvezda je prva ali joj kiks protiv Rudara kod kuće u prošlom kolu ne dozvoljava opuštanje, jer naredne tri utakmice igra van Beograda, a poznato je koliko se klub muči na gostovanjima ove sezone i da je veliki broj bodova izgubljen upravo van prestonice Srbije.


Inače, Požarevljani su ove sezone na domaćem terenu jednom već savladali Zvezdu u drugom delu Super lige, kada je bilo 29:27 za domaćina, a crveno-beli su na samom početku sezone slavili sa 29:26 u Beogradu. Podsetimo, u toj pobedi nad Beograđanima, Marko Perović je postigao 10, a Miloš Tica sedam golova za požarevački tim. Gosti najviče strahuhu od kapitena Marka Čavaljuge, koji je nekada nosio crveno-beli dres, a kao opasnost apostrofiraju i Stefana Alčakovića, Milana Žegarca, Đorđa Todorovića i još jednog bivšeg Zvezdaša Miloša Protića, koji je poput Alčakovića ove sezone nosio dres gostiju.


Utakmica počinje u 18 sati u Sportskom centru Požarevac, a ukoliko niste u mogućnosti da lično pogledate spektakl za koga vlada veliko interesovanje, to možete učiniti i putem internet prenosa preko linka OVDE.

Komentari: