Autor: Saša Stojadinović   |  17.05.2015. - 10:05 h  |   Kategorija: Rukomet
Požarevljani sa Planinkom za opstanak

Ekipa MRK “Požarevac“ danas u okviru osmog kola Plej auta za rukometaše dočekuje ekipu RK “Planinka“ u SC Požarevac u 19 sati.

 

Iako eventualni poraz ne bi matematički značio selidbu MRK “Požarevac“ u niži rang, takav scenario u tom slučaju bilo bi teško izbeći na kraju Plej auta.


Trenutno, Požarevljani se sa 19 bodova nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli koje vodi u niži rang. Ipak, situacije je i dalje neizvesna jer prva tri tima na tebeli imaju samo dva boda više. To su Crvena zvezda, Rudar i Planinka, dok Železničar na četvrtom mestu ima 20 bodova. Nakon njega sledi Požarevac sa 19 i poslednja Kolubara koja se već pomirila sa sudbinom jer nema ni jednu pobedu.


Danas se igra osmo kolo a do kraja Plej auta, ekipa Požarevca igraće još dva kola i to kod kuće sa Kolubarom i poslednju utakmicu u gostima kod Crvene zvezde. Bodovi protiv Kolubare su već viđeni na kontu MRK “Požarevac“, ali bi bilo lepo da se danas protiv Planinke osvoji čitav plen kako bi u poslednjem kolu protiv ekipe iz Beograda odluka o opstanku bila u rukama Požarevljana. Bilo kako bilo, sve pobede do kraja ostavljaju MRK “Požarevac“ u elitnom rangu takmičenja, ali je potreno najpre savladati današnju prepreku. Radi se o izuzetno nezgodnom protivniku koji je u 3. kolu Plej auta na svom terenu pobedio Požarevac sa 27:21. Željni revanša i mirne završnice rukometaši i rukovodstvo MRK “Požarevac“ pozivaju navijače da u što većem broju dođu danas, u nedelju 17. maja u 19 sati kako bi zajedno savladali ekipu Planinke.


Za one koji toga dana nisu u Požarevcu, obezbeđen je i direktan prenos koji možete pratiti preko linka OVDE

Komentari: