Autor: Saša Stojadinović   |  29.06.2014. - 10:06 h  |   Kategorija: Sportski centar
Novo lice požarevačkog bazena

Sportski centar Požarevac se ove sezone potrudio da posetiocima bazena ponudi daleko više sadržaja nego prethodnih godina.

 
Kvalitet vode svih ovih godina nije dolazio u pitanje usled rigoroznih kontrola ali su kupači do ovogodišnje sezone imali dosta primedbi na prateće sadržaje kojih nije bilo u zadovoljavajućoj meri.

 

Osluškujući njihove potrebe, SC Požarevac je ove godine uveo niz novina koje su značajno povećale nivo zabave na gradskom bazenu. Pored obuke neplivača koja je i ranije bila aktivna od ove godine uvedeni su još i rekreativno i napredno plivanje kao i Akvabik koji privlači sve više onih koji žele da održe ili da se vrate u formu.

 

Za one koji nemaju želje da se na bazenu bave nekom od fizičkih aktivnosti pobrinuo se letnji zabavni program pod nazivom “Zabazeni se“. Nagradne igre, muzički nastupi i zabavni sadržaji su ono što autori ovog programa svakodnevno pripremaju za posetioce. U pomenute sadržaje uključeni su i tereni za odbojku i fudbal “na male goliće“ kao i velika travnata površina koja takođe do ove godine nije bila u funkciji.

 

Veliku pomoć radu bazena pruža i mladi Vaterpolo klub “Požarevac“ koga ove godine očekuje i svoje prvo takmičenje. Pored aktivnosti njihovog kluba i treninga prvog i omladinskog tima prezentujemo vam raspored aktivnosti na bazenu kako bi odabrali neku za sebe.

 

 

 

Rekreativni vaterpolo * Ponedeljak-petak od 20:30h do 21:30h kao i subotom od

 

20h do 21h

 

 

 

Obuka neplivača * Ponedeljak, sreda i petak od 8:45 do 9:45h i od 19h do 20h; utorak i sreda od 19h do 20h i nedeljom od 8:45h do 9:45h

 

 

 

Rekreativno plivanje * Ponedeljak-petak od 19h do 20h

 

 

 

Napredno plivanje * Ponedeljak, utorak, četvrtak i petak od 20h do 21h

 

 

 

Aqvabik * Ponedeljak, sreda, petak i subota od 20h do 21h

 

 

 

Sve detaljnije informacije možete pronaći na novom sajtu Sportskog centra Požarevac koji pored bazena sadrži i podatke vezane za Halu sportova i Stadion malih sportova. Web adresa je scpozarevac.com. 

Komentari: