Autor: Saša Stojadinović   |  16.10.2015. - 11:10 h  |   Kategorija: Sportski centar
Partizan u Požarevcu otvara bogat sportski vikend

Naredni dani u KSC Požarevac obilovaće sportskim sadržajima i utakmicama u kojima će požarevačkim klubovima biti preko potrebna podrška domaće publike.

 

Najpre će se danas, u petak16. oktobra odigrati prvenstvena rukometna utakmica petog kola Rukometne Superlige Srbije između MRK “Požarevac“ i ekipe RK “Partizan“ iz Beograda. Susret počinje u 19 sati i očekuje se istinski spektakl.


Dan kasnije, usubotu, 17. oktobra na programu su dve prvenstvene odbojkaške utakmice. Od 16 časova se sastaju dame i to ŽOK “Mladi Radnik“ i OK “Roda“ iz Beograda da bi tri sata kasnije, od 19 sati, svoj meč odigrali i mučkarci i to OK “Mladi Radnik“ - OK “Spartak“ Subotica


Za ljubitelje borilačkih sportova, u nedelju, 18. oktobra, od 09-15 sati na programu je Prvenstvo u karateu u organizaciji KK “Mladi Radnik“, a posle podne su na programu utakmice rukometašica ŽRK “Požarevac“ - ŽRK “Pirot“ (16h) a od 19 sati košarkaši ekipe “Požarevac“ dočekuju KK “Temnić“ Varvarin.


Sve u svemu, sigurni smo da će ljubitelji sporta pronaći svoj omiljen tokom naredna tri dana i svojim prisustvom pomoći sportiste koji nose boje Požarevca na svojim dresovima. Ulaz na sva pomenuta takmičenja i utakmice je besplatan.

Komentari: