Autor: Saša Stojadinović   |  15.12.2015. - 22:12 h  |   Kategorija: Fudbal
KMF Požarevac lako sa Kragujevčanima

U Kulturno-sportskom centru Požarevac u ponedeljak je odigrana utakmica 8. kola Regionalne futsal lige grupa „Morava”, između domaće ekipe, KMF “Požarevac“ i KMF “Kragujevac 2011”. Domaćini su pobedili goste rezultatom 3 -1.

 

Utakmica je bila susret između drugoplasirane i trećeplasirane ekipe, koju je delio samo bod do tog susreta. Utisak je da su sve vreme susreta igrači Požarevca držali sve konce u svojim rukama, poveli su u sedmom minutu, golom Igora Ristovskog. Nakon toga, u 17 minutu kapiten Vladimir Živadinović je povećao rezultat na 2 - 0, da bi samo minut nakon toga, Nemanja Milošević gostima ulio tračak nade  kada je smanjio rezultat 2 -1. Ovim rezultatom završeno je prvo poluvreme.


Sve nade gostiju, da će moći do eventualnog boda da stignu, raspršio je Vladimir Simić golom u osmom minutu drugog poluvremena i takva rezultatska razlika je ostala do kraja utakmice.


Na ovoj utakmici povredio se kapiten Vladimir Živadinović, nadamo se da povreda nije ozbiljna te da će biti u konkurenciji za sledeću utakmicu.


Ovog vikenda, KMF ”Požarevac” gostuje ekipi "Smederevo 2” u Smederevu.


 


Izvor: Hit radio

Komentari: