Autor: Saša Stojadinović   |  24.01.2016. - 15:01 h  |   Kategorija: Sportski centar
Raspust na klizaljkama

Na prostoru Stadiona malih sportova, od 29. januara biće postavljeno veštačko klizalište, potvrđeno od strane Gradskog veća.

 

Ovu želju Kulturno sporstkog centra kabinet predsednika Skupštine grada Požarevca prepoznao je kao odličnu ideju i poveo inicijativu koja se ovih dana sprovodi u delo. Klizalište će biti veličine oko 400 kvadratnih metara a uživanje na ledu biće omogućeno i tokom večernjih sati, pod reflektorima. Obezbeđeno je i ozvučenje za kompletan utisak i lepu porodičnu ali i pojedinačnu zabavu.


Još uvek nije odlučeno kolika će biti cena ulaznice jer grad ima želju da omogući subvencionisanu cenu, kako bi što veći broj građana mogao sebi da priušti klizanje. Predsednik Skupštine grada Požarevca, Bane Spasović je napomenuo da će klizalište sigurno biti u Požarevcu tokom zimskog raspusta i da je to svojevrstan probni balon, koji bi pokazao da li u gradu vlada dovoljno interesovanje za klizanje zbog koga bi se Požarevac odlučio za kupovinu klizališta.


Požarevljani će klizalište moći da koriste svakog radnog dana u vremenu od 10 do 20 časova, dok će vikendom radno vreme biti dva sata duže, tačnije od 10 do 22 sata. Iznajmljivanje klizaljki naplaćivaće se dodatnih 150 dinara.

Komentari: