Autor: Saša Stojadinović   |  05.02.2016. - 21:02 h  |   Kategorija: Fudbal
KMF Požarevac u ponedeljak nastavlja futsal ligu

Ovog vikenda nastavlja se prvenstvo u futsalu Srbije, u okviru Regionalne lige, grupa “Morava“.

 

U okviru ovog, trećeg ranga takmičenja, KMF “Požarevac“ će u ponedeljak, u poslednjoj utakmici kola, dočekati ekipu “OŠ Karađorđe“ iz Rače. Podsetimo, Požarevljani su najprijatnije iznenađenje lige jer su novajlije u ovom takmičenju a nalaze se trenutno na drugom mestu na tabeli. Ekipa koja će se, pored domaćina, u ponedeljak prikazati publici u KSC Požarevac, trenutno zauzima četvrtu poziciju. U cilju najave ove utakmice, održana je konferencija za medije na kojoj su bili prisutni član UO kluba, Goran Seger, prvi trener Novica Mišić i Nikola Gostojić, fudbaler koji je tokom mini pauze pojačao požarevački klub.


- Tokom ove zimske pauze nismo sedeli skrštenih ruku, već smo vredno trenirali i tražili pojačanja. Klubu su prišla četvorica igrača i svi će odmah konkurisati za određenu minutažu tokom utakmica jer je reč o izuzetnim pojačanjima. Ukupno imamo na raspolaganju dvadesetak igrača, što dovodi do povećanja konkurencije a samim tim i kvaliteta u ekipi. - kazao je trener Mišić, koji je naznačio da su svi igrači iz Požarevca i okoline. Član uprave Goran Seger je istakao da ljudi u klubu, uključujući i igrače, rade gotovo na volonterskoj osnovi jer je želja svih da futsal u Požarevcu u ovim prvim godinama zaživi, kako bi kasnije grad iznedrio i nekog reprezentativca Srbije.


- Dečaci igraju čistog srca, bore se za svoj grad, pred svojom publikom ali i na strani te koristim priliku da sve ljubitelje malog fudbala pozovem da dođu u ponedeljak uveče i da ih podrže. - kazao je Seger. Nikola Gostojić, dobro poznat svim posetiocima turnira u Braničevskom okrugu je izrazio zadovoljstvo što će igrati za svoj grad profesionalnu futsal ligu i obećao da će zajedno sa timom učiniti sve da, ako ne ove, a ono naredne sezone svi zajedno pređu u viši rang.


Utakmica sa KMF “OŠ Karađorđe“ iz Rače igra se u Hali sportova u Požarevcu u ponedeljak 8. februara sa početkom u 19 sati i 30 minuta. Ulaz je besplatan.


izvor, foto - HIT Radio

Komentari: