Autor: Saša Stojadinović   |  30.06.2014. - 23:06 h  |   Kategorija: Fudbal
Sportski pozdrav

Iako su na današnjem programu turnira bile tri utakmice, odigrana je samo jedna - ali vredna.

 

To ipak ne umanjuje činjenicu da se čak tri ekipe nisu pojavile u Hali sportova na svojim utakmicama, jer se usled kiše i nevremena nije moglo igrati na Stadionu malih sportova.


 


Ne znamo za motive njihovih nedolazaka ali učestvovanje sportista na bilo kojoj sportskoj priredbi trebalo bi da ne dolazi u pitanje i onda kada više nema šansi za prolazak u sledeću rundu takmičenja.


 


Sve u svemu, prva utakmica igrala se između ekipa “Lučica NR“ i “AS Zoki“. Pošto se domaćini u ovom meču nisu pojavili u predviđeno vreme, utakmica je registrovana rezultatom 3:0 za ekipu “AS Zoki“. Kada je reč o utakmici koja je trebalo da bude na programu u 22 časa, oba protivnika nisu istrčala na parket a radi se o ekipama “Kafe Don“ i “AS Bet“.


 


Kao što smo već kazali, utakmica između ekipa “Zenit“ i “Panter“ je i pored ovog nepredviđenog pretumbavanja rasporeda bila prava poslastica za ljubitelje malog fudbala. Poluvreme je završeno rezultatom 2:1 za “Zenit“ i taj rezultat je bio aktuelan do 3-4 minuta pred kraj meča. Tada su Panteri odlučili da idu na sve ili ništa i ubacili umesto golmana još jednog igrača i time dobili brojčanu nadmoć u napadu, ali i probleme u odbrani. Kockanje im se nije isplatilo i ekipa “Zenit“ je tokom poslednjeg minuta postigla i treći gol i tako rešila pobednika.


 


Sutra, u utorak 1.jula je pauza na turniru a dan kasnije nastavlja se poslednjim utakmicama po grupama.

Komentari: