Autor: Saša Stojadinović   |  14.03.2016. - 12:03 h  |   Kategorija: Fudbal
KMF Požarevac pred istorijskim uspehom

Ono o čemu se do sada samo maštalo, sada je stvarnost. KMF "Požarevac" će imati priliku da u direktnom susretu sa ekipom "Olimp" odluči ko će u baraž za popunu Druge futsal lige.


 


 

 

Računica nastupa samo ukoliko Požarevljani večeras pobede u gostima ekipu "OŠ Karađorđe" iz Rače. U tom slučaju, biće poravnati na tabeli sa ekipom iz Vrnjačke Banje na prvom mestu a savez je odlučio da ne presuđuje gol razlika već da se odigraju dve utakmice koje će dati odgovor na pitanje - ko će u baraž za ulazak u Drugu ligu. Takva odluka je pala nakon odustajanja ekipe "Smederevo 2" od daljeg takmičenja, te se smatralo da je ovakav epilog najpošteniji. Prva utakmica potencijalnih baraž utakmica sa ekipom "Olimp" igra se 20. marta u Požarevcu, a revanš tri dana kasnije u Vrnjačkoj Banji.


Prošlog ponedeljka, ekipa iz Požarevca je u pretposlednjem kolu bila bolja na svom terenu od ekipe KMF "Kragujevac 2011" rezultatom 5:1(2:0). Golove za domaće postigli su Jeremić u 9., Drakulić u 31., Dinić u 40. i kapiten Živadinović u 18. i 35. minutu, dok je za goste jedini pogodak postigao Jovović u 30. minutu.


foto: Milan Mitrović


izvor: sajt KMF "Požarevac"

Komentari: