Autor: Saša Stojadinović   |  21.03.2016. - 11:03 h  |   Kategorija: Fudbal
Po gol svakome za uzbudljiv revanš u Vrnjačkoj Banji

Prva baraž utakmica između KMF "Požarevac" i KMF "Olimp" iz Vrnjačke Banje završena je nerešenim rezultatom - 1:1.

 

Najave organizatora da bi ovaj susret mogao biti spektakl, svakako se obistinio a tome je doprinela i publika koja je došla u velikom broju, po proceni zaposlenih u KSC Požarevac, bilo je oko 1.000 posetilaca. Uživanje za njih priredio je i generalni medijski pokrovitelj radio HIT 104.9 koji je zajedno sa KSC Požarevac obezbedio vredne nagrade za lutriju u poluvremenu.


Tolika podrška sa tribina kao da je u većem delu utakmice zavezala noge domaćima koji su bili neprepoznatljivi. Svakako, tome su doprineli i gosti koji su igrali izuzetno čvrsto i disciplinovano, ali je ipak veliki broj grešaka Požarevljana u dodavanju doveo do nekoliko kontranapada koji samo čudom nisu pretvoreni u golove od strane igrača Olimpa. Na poluvreme se otišlo bez golova da bi u 4. minutu nastavka nakon kornera, Bulatović u jednom trenutku bio zaboravljen i preciznim udarcem savladao odličnog Tošića za vođstvo ekipe iz Vrnjačke Banje.


Tada se probudila i publika, za razliku od domaćih kod kojih su bili raspoloženi samo Simić i Gostojić, a solidnu partiju u tim trenucima pružao je još i mladi Marko Jeremić. To je trajalo do 32. minuta kada je kapiten domaćih Živadinović preciznim šutem sa distance konačno pogodio za izjednačenje i erupciju oduševljenja u Hali sportova.


Publika je do kraja nosila domaće koji su poslednjih deset minuta pokazali svoj pravo lice, skinuli "okove" sa nogu i pravo je čudo kako nisu postigli drugi gol. Gosti se jesu branili, ali su bili izuzetno opasni u par navrata u kontranapadima, ipak bez realizacije.


Rezime bi glasio da se utakmica završila realnim ishodom i da će i u revanšu, koji se igra u sredu 23. marta u Vrnjačkoj Banji, odlučivati nijanse u odluci ko će u drugi krug baraža za ulazak u viši rang.


izvor - KMF Požarevac

Komentari: