Autor: Saša Stojadinović   |  03.04.2016. - 12:04 h  |   Kategorija: Fudbal
Remi za neizvestan revanš

U sredu je u Hali sportova u Požarevcu odigrana vrhunska utakmica malog fudbala, odnosno futsala u kojoj je ostvaren remi, te je konačni rezultat meča između šampiona Regionalne futsal lige grupa "Morava" KMF "Požarevac" i šampiona Regionalne futsal lige grupa "Drina" KMF "Bellatores" iz Šapca glasio 3:3.

 

Utakmica je prva od dve koje se igraju u okviru baraža za popunu Druge futsal lige grupa "Zapad", a revanš se igra u ponedeljak, 4. aprila u 20 sati u Šapcu.


Prva utakmica, igrana u Požarevcu, obilovala je uzbuđenjima ali je još jednom pokazala da domaći igrači i pored nestvarne atmosfere koju su im priredili Požarevljani imaju problem kada igraju kod kuće. Već smo govorili da je najverovatniji razlog prevelika želja da pobede pred svojom publikom, ali ovoga puta imali su i realne poteškoće - kapiten Živadinović je povređen a jedan od najboljih igrača Simić usled bolesti nije bio potpuno spreman za ovu utakmicu. Iako deluje pomalo kontradiktorno, raduje činjenica da su sve golove Požarevljani primili usled svojih grešaka, te ako uđu koncentrisani u revanš mogu se nadati prolasku u viši rang.


Golove za Požarevac u ovoj utakmici su postigli Jeremić u 11., Đorđević u 12. i Drakulić u 18 minutu, dok su za ekipu Bellatores pogađali Vasović u 4., Srnić u 18. i Melcer u 20. minutu.


Sve u svemu, prikazana igra kao i činjenica da Požarevac igra rasterećenije a samim tim i bolje u gostima daje nadu da će veliki broj ljubitelja malog fudbala u Požarevcu naredne sezone gledati ekipe iz većeg ranga takmičenja.


foto - Zoran Milovanović

Komentari: