Autor: Saša Stojadinović   |  14.04.2016. - 14:04 h  |   Kategorija: Sportski centar
Pobede Superligaša iz Požarevca

U 3. kolu Play out-a Super rukometne lige Srbije ekipa Požarevca je savladala Železničar iz Niša dok je Rudar u Kostolcu uspeo da savlada Radnički iz Kragujevca.


 


 
 

Ekipa Rudara je lako savladala ekipu Radničkog iz Kragujevca. Kostolčani su od prvog minuta utakmice vodili i utakmicu rutinski priveli kraju. Rudar je utakmicu dobio sa 27:21. Najefikasniji u timu Rudara bili su Babić i Nedeljković koji su postigli po 7 golova. Rudar u sledećem kolu gostuje u Kaću gde će igrati protiv Jugovića.


Ekipa Požarevca je teže nego što se očekivalo uspela da savlada poslednjeplasiranu ekipu na tabeli, ekipu Železničara iz Niša. Gosti iz Niša odločno su otvorili utakmicu i skoro celo prvo poluvreme vodili. Ipak požarevljani su preko raspoloženog  Veselina Stefanovića uspeli da dobiju prvo poluvreme sa 15:13. U drugom poluvremenu ekipa Požarevca je održavala rezultatsku prednost i dobija meč sa 31:24.


U sledećem kolu Požarevljani dočekuju ekipu Morave iz Velike Plane. Utakmica se  igra u Kulturno Sportskom Centru Požarevac u nedelju 17. aprila od 18 časova. Ulaz je slobodan.


izvor - Boom 93

Komentari: