Autor: Saša Stojadinović   |  01.07.2014. - 13:07 h  |   Kategorija: Rukomet
Rukometašima prijem u Gradskom zdanju

Ulazak u elitni rang kroz nadmoćnu igru u baražu ali i tokom čitave sezone bio je povod prijema rukometaša MRK “Požarevac“ u Gradskom zdanju.

 

Na prijemu su bili prisutni članovi uprave kluba kao i kompletan igraški pogon koji je zaslužan što će ljubitelji rukometa u Požarevcu u svojoj Hali sportova sledeće sezone pratiti super ligu.


- Ono što dugi niz godina našem gradu nedostaje je veća sportska prepoznatljivost. Pred Vama je prilika da tome doprinesete i da postanete sportski brend Požarevca, i ja vam to od srca želim. Rukomet je jedan od onih sportova gde su naši klubovi ali i reprezentacija imali dugogodišnju dominiciju, time svaki vaš uspeh ostvaren u ovom sportu, ima dodatnu težinu. - kazao je predsednik Skupštine grada Požarevca Bane Spasović koji je još dodao da će grad dati svoj doprinos u finansijama i logistici kako bi oni mogli da se skoncentrišu isključivo na treninge, igru i rezultate. Zahvalivši se na lepim rečima, predsednik Upravnog odbora kluba Milenko Gostojić je obećao da će klub učiniti sve da još više osnaži omladinski pogon kako bi u budućnosti u prvom timu bilo što više igrača iz Požarevca i okoline.


Dresove MRK “Požarevac“sa svojim prezimenima ovom prilikom dobili su gradonačelnik Miomir Ilić, predsednik Skupštine grada Bane Spasović kao i načelnik Odeljenja za finansije i javne nabavke Milan Dabić.


 


 

Komentari: