Autor: Saša Stojadinović   |  26.06.2016. - 16:06 h  |   Kategorija: Fudbal
Futsal majstori u Požarevcu startuju u ponedeljak

Ove godine Sedmojulski turnir u malom fudbalu okupio je 16 ekipa iz Požarevca i okoline, a prvo mesto će pobedniku ove godine, osim novčane nagrade, doneti i dalji plasman na turnir u Beograd, sve pod pokroviteljstvom Apatinske pivare.

 

Sve utakmice se održavaju na Stadionu malih sportova, a u slučaju lošeg vremena, utakmice će se igrati u Hali Sportova. Organizatori su KSC Požarevac i Gradski fudbalski savez Požarevac


Sastavi grupa


GRUPA A - “Arena Požarevac“, Pekara “Ksenija SD“, AS “Micki“ Šapine i “Obilić“


GRUPA B - “SZGR Partenon“ Požarevac “Planet WIN 365“, “Dr. Stojić Kostolac“ i  TR “Dragoslav Stojković“


GRUPA C - “Trioks menjačnice“, “Otpisani“, “Napredak Poljana“ i “Kaznena ekspedicija“


GRUPA D - “RD Inženjering“, “NSP Požarevac“, “KMF Požarevac“, “Pokret socijalista Požarevac“


Prvog dana, u ponedeljak 27. juna sa početkom u 19 sati, turnir otvaraju, po mnogima, dva favorita za prvo mesto, ekipe “Arena“ - “Pekara Ksenija“. U nastavku večeri, požarevačka publika biće u prilici da pogleda i mečeve, od 20 sati “Partenon“ - “DR. Stojic“, zatim od 21 sat “Trioks“ - “Napredak Poljana“ i od 22 sata “RD Inženjering“ - “KMF Požarevac“.


Narednog dana, u utorak 28. juna nastupaju od 19 sati  AS “Micki“ Šapine - “Obilić“, od 20 časova “Planet WIN 365“-TR “Dragoslav Stojković“, od 21 sat “NSP Požarevac“-“Pokret socijalista Požarevac“ i od 22 sata “Otpisani“-“Kaznena ekspedicija“.


Poseban motiv za majstore malog fudbala U Požarevcu biće i krovni turnir Apatinske pivare koja je pored požarevačkog, pokrovitelj još nekoliko turnira po Srbiji a nagrada za osvajača glavnog turnira, izmedju ostalog, biće i put za ekipu u Pariz.

Komentari: