Autor: Saša Stojadinović   |  19.07.2016. - 15:07 h  |   Kategorija: Ostali sportovi
VK Požarevac dočekuje ekipu VK Jezero iz Bele Crkve

Nadajući se prvom trijumfu u prvenstvu, Vaterpolo klub “Požarevac“ sutra, 20. jula, dočekuje ekipu iz Bele Crkve.

 

Mladi požarevački vaterpolisti u svojoj drugoj takmičarskoj sezoni u Drugoj ligi “Sever“ nisu najbolje startovali, te su u prva dva kola doživeli isto toliko poraza. Najpre su u Subotici izgubili od ekpe “Spartak - Prozivka“ rezultatom 16:9. Drugo kolo je bilo slobodno za Požarevljane a treće još jedna nepremostiva prepreka jer su ponovo igrali na gostujućem terenu, ovoga puta protiv Pančevačke “Mladosti“ gde je zabeležen poraz od 18:7.


 


U sredu, 20. jula VK Požarevac igra svoju prvu utakmicu na svom bazenu i poziva sve navijače da pomognu u borbi za prve ovogodišnje bodove. Protivnik je ekipa “Jezero“ iz Bele Crkve koja je do sada zabeležila jednu pobedu i jedan poraz i nalazi se na trećem mestu na tabeli.


 


- Do sada su odigrana tri kola, imamo dve izgubljene utakmice i jednu pauzu. Od ove utakmice očekujem da igrači daju svoj maksimum. Rezultat nam nije toliko bitan, ali se nadam pobedi. - rekao je potpredsednik VK "Požarevac" Dren Kučuku, i pozvao sve ljubitelje vaterpola da dođu i podrže igrače.


 


Utakmica se igra na Gradskom bazenu u Požarevcu u sredu, 20. jula, u 18.30 sati. Ulaz je slobodan.

Komentari: