Autor: Saša Stojadinović   |  24.07.2016. - 15:07 h  |   Kategorija: Fudbal
Radnički 1926 remizirao sa Vršcem

U drugoj kontrolnoj fudbalskoj utakmici koju je FK “Radnički 1926” iz Požarevca igrao sa FK ”Vršac” iz Vršca, nije bilo golova. 

 

Posle nedavne pobede u Vranovu nad Proleterom (0:2), ekipa fudbalskog Kluba Radnički 1926 ugostila je u subotu na svom terenu, srpskoligaša iz Vojvodine, ekipu FK “Vršac” iz Vršca.



Publika je mogla videti ekipu novog trenera Vladimira Stevića i ono čime raspolaže. Dobar fudbal se igrao gotovo svih 90 minuta, bilo je šuteva sa obe strane, ali su najzaslužniji golmani što su mreže mirovale. Požarevačka ekipa može da se pohvali golmanom Vladimirom Savićem (1996),  ali i njegovim naslednikom osamnaestogodišnjakom Milošem Jovkovićem, igračem škole fudbala FK “Mladi radnik” Požarevac, koji je izvarednim paradama sačuvao mrežu drugog poluvremena od jakih šuteva srpskoligaša iz Vojvodine. 



FK ”Radnički 1926”: Savić, Mitrović, Jovanović, Đurić, Živković, Karanović, Miladinović, Damnjanović, Nedeljkov, Bojatović i Stojanović.



Igrali su još: Jovković, Ranđelović, Hrkalović, Živojinović, Veljković, Ranković, Stojković, Petković i Rajčić.



 FK ”Vršac” iz Vršca: Mugosa, Kojić, Janković, Hasaganić, Petrović, Sremčević, Banjac, Mastilo, Mrdaković, Roksa i Timić.



 Igrali su još: Glavičanin, Ristović, Bugarin, Radosavljev, Sobot, Vignjević, Radovanović, Bogdanov, Spasovski, Ostojić i Oresković.



 



 

Komentari: