Autor: Saša Stojadinović   |  03.12.2016. - 10:12 h  |   Kategorija: Rukomet
Kostolčani odneli bodove kući

Gradski derbi u rukometu, koji se igrao u sklopu 13. kola Super rukometne lige Srbije, između Požarevca i Rudara, završen je rezultatom 28:31, poluvreme(15:16).

 

Susret komšija u elitnom rangu takmičenja svakako je zasluživao veći proj gledalaca, ali oni koji su došli mogli su da vide veliku borbu.


Igra je bila na trenutke rastrzana i utisak je, a to je i rezultat pokazao, da su se gosti bolje snašli i zasluženo pobedili. Veliki broj grešaka Požarevljana je uslovio da u drugom poluvremenu naročito, samo na trenutke se rezultatski približe gostima, ali ništa više od toga.


U redovima domaćina najviše golova je postigao Boban Živković, ukupno sedam, a gol manje postigao je Darko Milenković. Kod gostiju najprecizniji je bio Vladimir Dimitrijević sa osam postignutih pogodaka a dva manje je postigao Nedeljković Nenad.

Na poluvremenu je Rukometni savez Beograda u sadnji sa Rukometnim savezom Požarevca i Braničevskim Rukometnim savezom darivao najmlađe kategodije rukometaša iz Požarevca i Kostolca loptama. Lopte je uručio Vojkan Nenadić, predsednik okružnog saveza a ovaj vredan poklon su dobile selekcije RK "Rudar", MRK "Požarevac", ORK "Mladi Radnik", ŽRK "Rudar" i ŽRK "Požarevac".

Komentari: