Autor: Saša Stojadinović   |  11.12.2016. - 20:12 h  |   Kategorija: Rukomet
Spartak slavio u Požarevcu

U okviru 15. kola Super rukometne lige Srbije za MRK “Požarevac“ je izgubio na svom terenu od subotičke ekipe“Spartak Vojput“ rezultatom 21:27 (13:13)

 

Domaći su se dobro držali u prvom poluvremenu u kome su često bili u vođstvu što je rezultiralo nerešenim ishodom sa kojim se otišlo na odmor. Čvrsto u odbrani i napadu, nisu dozvolili gostima koji su četvrti na tabeli da se razmahnu i dođu do svoje igre.


Međutim drugi deo igre doneo je mnogo grešaka, neiskorišćenih šansi i sedmeraca za domaćina što i mnogo kvalitetnije ekipe ne bi mogle da dozvole sebi a da ne izgube. Druga deonica drugog poluvremena donela je gostima sigurnu igru i sve konce koje su držali u svojim rukama što do kraja nisu ispuštali. Na kraju, rezultat je glasio 21:27 za goste kod kojih su najraspoloženiji bili Marko Perović i Milan Potpara sa po šest postignutih golova. U redovima Požarevca najviše golova postigao je Darko Milenković, ukupno 7.


U narednom kolu Požarevljani gostuju ekipi Metaloplastika u Šapcu koja se nalazi jedno mesto iznad njih na superligaškoj tabeli. 

Komentari: