Autor: Saša Stojadinović   |  28.12.2016. - 15:12 h  |   Kategorija: Fudbal
U finalu Monte Cristo i Agro kiki

Nakon sinoćnjeg polufinala poznate su ekipe koje će se boriti za titulu najboljeg na turniru.

 

U prvoj polufinalnoj utakmici nakon velike borbe ekipa Monte Cristo uspela je da savlada odličnu ekipu Kladionica Arena rezultatom 5:4. Kuriozitet je da su i jedni i drugi u svojim redovima imali po jednog reprezentativca "večitih rivala". U ekipi Kladionica Arena igrao je Marjan Marković, bivši prvotimac Crvene zvezde, dok je u timu Monte Cristo nastupao nekadašnji ljubimac navijača Partizana, Nemanja Tomić.


Drugi susret doneo je ništa manje uzbudljivu utakmicu u kojoj je na kraju viđena drama. Naime, poslednje sekunde meča donele su gol prednosti za Agro kiki ali i igrača više, jer je prethodno Suzić izbačen zbog nesportskog igranja rukom. U toj situaciji, Agro kiki gubi loptu na sredini i dva igrača ekipe A. S Micki izlaze sami pred golmana. Kada su svi u sali već videli penale, napadači se nisu razumeli, dodavanje je propalo a Agrokiki otišao u finale.


Današnji program započinje u 20 sati utakmicom za treće mesto izmedju ekipa Kladionica Arena i A.S. Micki, da bi se veliko finale igralo odmah posle, od 21 sat. 

Komentari: