Autor: Saša Stojadinović   |  29.12.2016. - 14:12 h  |   Kategorija: Fudbal
Završen turnir - Monte Cristo šampion

U sredu je završen Zimski turnir u futsalu Požarevac 2016. U finalnoj utakmici ekipa Monte Cristo bila je bolja od ekipe Agro kiki, te je osvojila titulu.

 

Pre finalne, odigrana je utakmica za treće mesto u kojoj su se sastale ekipe "Kladionica Arena" i "Auto sevis Micki" iz Šapina. Micki je bio desetkovan bolestima i povredama igrača, ali je i pored toga pružio dostojan otpor iskosnoj "Kladionici Arena". Prvo poluvreme završeno je rezultatom 2:0 za Arenu, ali su tokom drugog dela igre igrači iz Šapina popustili te je na kraju rezultat glasio 8:3 za "Kladionicu Arena".


Drugi meč je doneo više uzbuđenja, iako je "Monte Cristo" bio izraziti favorit, zbog većeg broja iskusnih futsal igrača koje su imali u svojim redovima. Zadovoljstvo publici bilo je i da na delu vidi nekadašnjeg prvotimca Partizana, Nemanju Tomića, koji je takođe nastupio za "Monte Cristo". Kao što rekosmo, "Agro kiki" se hrabro borio, naročito u drugom poluvremenu. U drugi deo igre ušlo se sa vođstvom "Monte Crista" od 2:0, da bi u nastavku i jedni i drugi dali po gol, te je na kraju na semaforu pisalo 3:1 za "Monte Cristo".


Pored pehara i medalja za prva tri mesta, organizatori turnira dodelili su i nagradu najboljem igraču Slađanu Krstiću iz ekipe "Agro kiki", najboljem stelcu Darku Ristiću koji je nastupao za "Kladionicu Arena", dok je Žarko Trifunović iz ekipe "Monte Cristo" osvojio titulu najboljeg golmana. Nagradu za fer plej dobila je ekipa A.S. Micki iz Šapina.

Komentari: