Autor: Saša Stojadinović   |  26.01.2017. - 16:01 h  |   Kategorija: Sportski centar
Raspust u Hali: Škola sporta i besplatni termini

KSC Požarevac je za vreme trajanja zimskog raspusta, omogućio đacima da besplatno, uz ptrethodnu najavu, koriste termine u Hali sportova.


 


 


 


 
 

Nenad Mitić, direktor ustanove kaže da će, za vreme trajanja zimskog raspusta, učenicima osnovnih i srednjih škola, besplatno ustupiti korišćenje termina u Hali sportova. Veliku salu Hale sportova učenici mogu koristiti svakog radnog dana od 7 do 14 časova, a u istom terminu i stoni tenis. Mitić napominje da učenici koji se najmanje jedan dan ranije najave, moraju dođi organizovano u grupama, uz pratnju roditelja ili nekog starijeg.


Što se tiče stonog tenisa on je individualan, učenici mogu doći i bez rekvizita jer će u hali dobiti sve što je potrebno.


Još jedna akcija koju organizuje KSC je univerzalna sportska škola koja počinje 30. januara i završava se 13. februara. Ova škola je zamišljena za sve osnovce. Oni će, kroz školu sporta sa nastavnicima fizičkog raditi na poboljšanju motoričkih sposobnosti, brzini, snazi, spretnosti i okretnosti.


Za mlađi školski uzrast planiran je termin od 11 do 12 časova, dok će starije generacije osnovaca imati termin od 12 do 14 časova. Mitić se nadovezao i da pored ovih akcija đacima će biti i na raspolaganju i klizalište uz vrlo povoljne cene. Podsetimo, klizanje od 90 minuta na klizalištu košta 100 dinara i toliko treba izdvojiti za iznajmljivanje klizaljki.


Nenad Mitić navodi da je cilj Kulturno sportskog centra da đaci što kvalitetnije i aktivnije provedu zimski raspust. Ove programe Kulturno sportski centar realizuje uz pomoć Grada Požarevca.


izvor: Boom radio

Komentari: