Autor: Saša Stojadinović   |  03.02.2017. - 20:02 h  |   Kategorija: Sportski centar
U subotu navijamo za naše košarkaše i odbojkaše

Uzbudljiv sportski dan nas očekuje u subotu, 4. februara u Hali Sportova. Gotovo jedni za drugim najpre će igrati košarkaši KK Požarevac pa odbojkaši OK Mladi radnik.

 

Obe ekipe se nalaze na vrhu tabela takmičenja koja igraju, sa željom i realnim šansama da ta mesta sačuvaju do kraja prvenstva i plasiraju se u viši rang.


Košarkaši igraju protiv ekipe Sloga iz Despotovca. Drugoplasirani Svilajnac ima samo bod manje od njih na tabeli, tako da je Požarevljanima preko potrebna pobeda protiv Despotovčana koji se nalaze na sredini tabele. Utakmica počinje u 15:30.


Nakon košarke, u Hali sportova od 19 sati počinje prvenstvena utakmica Prve lige u odbojci između OK Mladi radnik i OK Toplički vitezovi iz Kuršumlije. U ovoj utakmici ne bi trebalo da bude problema za požarevački tim jer im u goste dolazi ekipa koja je poslednja na tabeli koja je u 12 utakmica uspela da zabeleži isto toliko poraza.


Sve u svemu, očekuje nas jedan zanimljiv sportski dan u kome pozivamo sve ljubitelje sporta da najpre posetom, a potom fer i korektnim navijanjem pomognu domaće timova na njihovom putu plasmana u viši rang.

Komentari: