Autor: Saša Stojadinović   |  13.02.2017. - 23:02 h  |   Kategorija: Fudbal
Futsaleri uspešno nastavili sezonu

U okviru 12. kola Druge lige Zapad u futsalu, ekipa Požarevca je na svom terenu savladala ekipu iz Raške visokim rezultatom od  7:2.

 

Požarevljani su utakmici prišli maksimalno ozbiljno, uz puno zalaganja i trčanja, tako da pobeda nije mogla da izostane. Istina, na prvi gol čekalo se čak 14 minuta, kada je Gostojić  savladao odličnog Pantovića, ali je sve nakon toga išlo na “vodenicu“ domaćih. Do kraja poluvremena golove za Požarevac su postigli Krstić i kapiten Živadinović, tako da se na odmor otišlo sa prednošću od 3:0.


U drugom delu igre gosti su postigli dva pogotka, po jedan Markoviž i Šumarac, ali to se desilo u trenucima kada je trener Miljanić dao šansu na terenu mladim igračima koji nisu u prvom planu. Ipak, i pored toga, “KMF Požarevac“  je pokazao da ima “dugačku klupu“, odnosno veliki broj igrača na koje može da računa.


Do kraja utakmice za domaže su pogađali još i Lekić, Simić Nenad po jednom i njegov brat Vladimir dva puta, za konačnih 7:2.


U narednom kolu, Požarevljani će biti na velikom ispitu jer u goste idu ekipi Ivanjice koja se dosta pojačala od početka prvenstva kada su je u drugom kolu pobedili rezultatom 6:1. Dokaz tome je i nedavno održano finale Kupa Zapadne Srbije u kojoj su futsaleri iz Ivanjice pružili snađan optor.


Inače, pred tu utakmicu, Požarevac zauzima drugu a Ivanjica treću poziciju sa samo tri boda zaostatka u odnosu na Požarevljane.


izvor: kmfpozarevac.com

Komentari: