Autor: Saša Stojadinović   |  25.02.2017. - 21:02 h  |   Kategorija: Odbojka
Požarevljanke bolje od Beograđanki

Zahvaljujući odličnoj igrom tokom celog meča, ekipa ŽOK "Mladi radnik" Požarevac savladala je danas u KSC Požarevac ekipu OK "Lucky star" iz Beograda rezultatom 3:1, po setovima (17:25; 25:20; 25:21; 25:23)

 

Početak meča ipak je pripao gošćama jer su odlično odigrale prvi set, čitavim tokom vodile i zasluženo ga osvojile. Kada je već bilo jasno da će Beograđanke osvojiti prvi set, domaće igračice su se skoncetrisale i sve svoje misli usmerile ka drugom delu igre. To se isplatilo, jer su u njemu sasvim drugačije izgledale, odlično se kretale i dobile bez velikih problema. Ista slika viđena je i u trećem setu u kome su, u odnosu na drugi, domaće dale gošćama samo poen više, te je on završen rezultatom 25:21.


Međutim, drama je ipak viđena u četvrtom setu, ispostavilo se i poslednjem na utakmici. Do polovine seta bio je egal, da bi u drugom delu Beograđanke dodale gas i povele sa pet poena razlike. Tada, kao u transu, nošene malobrojnom ali bučnom publikom, Požarevljanke osvajaju poen za poenom, stižu ekipu "Lucky star" i prve dolaze do 25. poena.


Narednu utakmicu ekipa ŽOK "Mladi radnik" Požarevac igra u Aranđelovcu protiv ekipe "Šumadija".

Komentari: