Autor: Saša Stojadinović   |  13.03.2017. - 10:03 h  |   Kategorija: Sportski centar
Futsaleri danas popravljaju skor

Požarevački sportski klubovi i ovog vikenda igrali su svoja prvenstvena kola kod kuće, ali i u gostima uz polovičan učinak.


 


 

 

Na svom terenu, u Hali sportova, igrali su košarkaši, rukometašice i odbojkašice, dok su rukometaši i odbojkaši gostovali. MRK “Požarevac” poražen je u Pančevu od ekipe Dinama rezultatom 36:31, dok je OK “Mladi radnik” u Kosovskoj Mitrovici protiv istoimene ekipe slavio maksimalnim rezultatom 0:3.


Kada su u pitanju utakmice na domaćem terenu, sve su igrane u subotu i viđene su dve pobede i jedan poraz. Najpre su rukometašice Požarevca savladale ekipu “Metalac” iz Kraljeva rezultatom 34:25, a zatim su na teren izašli košarkaši. KK “Požarevac” bio je bolji od ekipe KK “Sloga” iz Petrovca na Mlavi, 72:64.


Na kraju su na parket izašle i odbojkašice Mladog radnika, ali su prvoplasirane, ekipa “Kralj” iz Beograda ipak bile previše jake u ovom trenutku. Požarevljanke su poražene maksimalnim rezultatom 0:3. Sportsko kolo danas zatvaraju KMF “Požarevac” koji će večeras u 19:30 odmeriti snage sa filijalom moćnog Kragujevačkog Ekonomca.


Ulaz na ovaj meč je besplatan.

Komentari: